HomeRECREATE

RECREATE

 

RECREATE – Stimularea competitivitatii IMM-urilor din regiune ce activează în domeniul transportului

 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia, in calitate de membru al unui Consorțiu format din 5 parteneri, implementează proiectul RECREATE –Stimularea competitivitatii IMM-urilor din regiune ce activează în domeniul transportului. Proiectul este finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Interreg Europe, Axa Prioritară 2, Obiectivul Specific 2.1 – Îmbunătățirea competitivității politicilor pentru IMM-uri.

Membrii Consortiului sunt: Universitatea din Coventry- UK (lider de proiect), Regiunea Campania – Italia , Agenția pentru dezvoltare a regiunii Egea de Sud – Grecia, Centrul pentru Inovare din Lituania și ADR SV Oltenia – Romania.

Obiectivul general al proiectului RECREATE este de a îmbunătăți politicile pentru a spori competitivitatea IMM-urilor din domeniul transporturilor.

3.12.2019 – Newsletter 2 – Activitatile de implementare a proiectului RECREATE – Stimularea competivitatii IMM-urilor regionale ce activeaza in domeniul transportului

8.11.2019 – Comunicat de presa RECREATE – eveniment extern la Vratsa, Bulgarie

22.10.2019 – Agentia pentru Dezvoltare Regionala SV Oltenia a organizat o vizita de studiu in Craiova in cadrul proiectul RECREATE – Stimularea competitivitatii IMM-urilor din regiune ce activează în domeniul transportului

10.06.2019 – RECREATE – Stimularea competitivitatii IMM-urilor din regiune ce activează în domeniul transportului

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia, in calitate de membru al unui Consorțiu format din 5 parteneri, implementează proiectul RECREATE –Stimularea competitivitatii IMM-urilor din regiune ce activează în domeniul transportului. Proiectul este finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Interreg Europe, Axa Prioritară 2, Obiectivul Specific 2.1 – Îmbunătățirea competitivității politicilor pentru IMM-uri.

Membrii Consortiului sunt:

  1. Universitatea din Coventry – (lider de proiect) (Marea Britanie) – //www.coventry.ac.uk/business/our-services/coventry-university-group/coventry-university-enterprises-limited/
  2. Regiunea Campania (Italia) – //www.regione.campania.it/ 
  3. Agenția pentru Dezvoltare a Regiunii Egeea de Sud (Grecia) – //www.readsa.gr/
  4. Centrul pentru Inovare din Lituania (Lituania) – //lic.lt/
  5. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia (Romania) – //www.adroltenia.ro/

Obiectivul general al proiectului RECREATE este de a îmbunătăți politicile pentru a spori competitivitatea IMM-urilor din domeniul transporturilor.

Proiectul RECREATE este co-finanțat cu suma de cca. 1,10 mil. EURO prin Programul INTERREG EUROPE 2014-2020, din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Website: //www.adroltenia.ro/recreate/ 

Contact:

Agenția pentru Dezvoltare Regională SV Oltenia,

Strada Aleea Teatrului, nr. 1, Craiova

Tel: 0251.412780

office@adroltenia.ro; 

08.10.2019 Vizita de studiu și workshop tematic organizate de ADR SV Oltenia la Craiova in cadrul Proiectului RECREATE

15.05.2019 – Newsletter nr. 1 – Proiectul Recreate – Stimularea competitivitatii IMM-urilor regionale ce activeaza in domeniul transportului

RECREATE-Newsletter-01-Vers-RO.pdf (39 downloads)

02.08.2018 – COMUNICAT DE PRESA NR.1