Home16PRIMA ÎNTÂLNIRE A GRUPULUI DE LUCRU JUDETEAN ÎN MEHEDINȚI

PRIMA ÎNTÂLNIRE A GRUPULUI DE LUCRU JUDETEAN ÎN MEHEDINȚI

În data de 12 noiembrie 2019, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a organizat prima întâlnire a Grupului de lucru judetean în vederea elaborării Planului de dezvoltare regională (PDR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027.

În cadrul întâlnirii, a fost prezentat contextul european și național privind perioada de programare2021-2027 precum si metodologia de elaborare a PDR. De asemenea, au avut locdezbateri cu privire la documentele elaborate până in prezent de catre ADR SV Oltenia, respectiv Analiza socio-economica, Analiza SWOT, si au fost formulate propuneri privind prioritatile de finantare din Strategia de dezvoltare si portofoliul de proiecte.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai autorităților publice, ai instituțiilor și ai organizațiilor cu rol cheie în dezvoltarea regională din județul Mehedinți.

În perioada următoare, ADR Sud Vest Oltenia va organiza întâlniri similare în județele regiunii, după cum urmează: în județul Olt pe data de 14 noiembrie, în județul Valcea pe 21 noiembrie, în județul Gorj pe 27 noiembrie și în județul Dolj pe 29 noiembrie 2019.

Date și informații suplimentare despre acest subiect pot fi oferite de d-na Magda Lungu, Șef Compartiment PRM, tel/fax: 0251/412780, e-mail: magda.lungu@adroltenia.ro .