HomePORTOFOLIUL REGIONAL DE PROIECTE 2014-2020

PORTOFOLIUL REGIONAL DE PROIECTE 2014-2020

O activitate importanta in ceea ce priveste programarea 2014-2020 o reprezinta pregatirea portofoliului regional de proiecte. Portofoliul de proiecte include idei de proiecte si proiecte aflate in diferite stadii de pregatire identificate la nivel regional ce reprezinta un suport pentru documentele de programare.
Portofoliul constituit la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia cuprinde 919 proiecte pentru urmatoarele domenii prioritare: Infrastructura de transport, Infrastructura sociala, Infrastructura educationala, infrastructura de sanatate, Eficienta energetica, Protectia Mediului, Competitivitate economică, CDI, Resurse umane, piata muncii, servicii sociale, Agricultură si dezvoltare rurală, Turism si dezvoltare durabilă, Dezvoltare urbana. Separat, au fost centralizate proiectele propuse de Asociatia Intercomunitara Zona Metropolitana Craiova.
Portofoliul de proiecte este actualizat continuu in baza informatiilor furnizate de autoritatile publice locale si alti actori regionali. Fisa de proiect completata poate fi transmisa la adresa: office@adroltenia.ro