Home Noutati si evenimenteModernizarea, dezvoltarea si echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orasenesc Bals, judetul Olt – un nou proiect finantat in cadrul Programului Operational Regional

Modernizarea, dezvoltarea si echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orasenesc Bals, judetul Olt – un nou proiect finantat in cadrul Programului Operational Regional

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, in calitate de Organism Intemediar pentru Programul Operational Regional anunta ca in data 3.06.2010 va fi semnat un nou contract de finantare in cadrul Programului Operational Regional.
 
Proiectul Consiliului Local Bals -“Modernizarea, dezvoltarea si echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orasenesc”- are o valoare totala de 5.596.120,96 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 4.541.842,34 lei.
Acest contract va fi semnat de Directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Vest Oltenia, Doamna Marilena Bogheanu si de Domnul Madalin Teodosescu Primarul Orasului Bals.
Activitatile principale care urmeaza a fi desfasurate in cadrul acestui proiect constau in recompartimentari, inlocuirea instalatiilor,  instalatii de aer conditionat, amenajari exterioare, dotarea cabinetelor cu echipamente si aparatura medicala, inlocuirea tamplariei din lemn cu tamplarie din PVC. De asemenea,  la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului vor fi create 14 noi locuri de munca permanente si vor fi infintate 2 noi cabinete medicale.
Prin implementarea acestui proiect se are in vedere imbunatatirea calitatii serviciilor de asistenta medicala din cadrul ambulatoriului de specialitate din Spitalul Orasenesc Bals.
Pana la aceasta data, la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia au fost semnate 78 de contracte de finantare in valoare totala de peste 250 milioane euro.