HomeUncategorizedBiroul Europa Creativă România în colaborare cu Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” va organiza în data de 8 mai 2018 o sesiune de informare la Râmnicu Vâlcea

Biroul Europa Creativă România în colaborare cu Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” va organiza în data de 8 mai 2018 o sesiune de informare la Râmnicu Vâlcea

Biroul Europa Creativă România va organiza în data de 8 mai 2018 o sesiune de informare la Râmnicu Vâlcea în colaborare cu Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul”.

Evenimentul se adresează organizațiilor din sectoarele culturale şi creative (artele spectacolului, arte vizuale, arhitectură, literatură, cărți, lectură, patrimoniu cultura, arte decorative, design, inclusiv design de obiect sau modă, design grafic sau dezvoltare de aplicații utile pentru actul cultural/ artistic sau consumatorul de cultură, dar și altele) de la nivel local și regional interesate să acceseze linia de finanțare-Proiecte de cooperare europeană.

Participantii vor primi informații despre cum pot pregăti proiecte culturale de cooperare europeană, despre caracteristicile liniei de finanțare, criteriile de eligibilitate, conţinutul dosarului de finanţare, depunerea aplicațiilor, precum și exemple de proiecte selectate.

Întâlnirea va avea loc în Sala de Conferințe a Bibliotecii  (Str. Carol I, nr. 26), între orele 11:00 și 13:30 și se va desfășura conform agendei propuse.

Informatii suplimentare legate de desfasurarea acestui eveniment va pot fi oferite de Claudia Ciolac-Romanescu- Biroul Europa Creativă România, Unitatea de Management a Proiectului, Ministerul Culturii și Identității Naționale.

tel/fax. +4021 316 6061 / +40728 642 386 , mail: claudia.romanescu@europa-creativa.eu