HomeCariere ADR Oltenia

Cariere ADR Oltenia

Bine ai venit la secţiunea Cariere a ADR SV Oltenia!

Eşti interesat de domeniul dezvoltării regionale?

Te caracterizează integritatea, perseverenţa şi dorinţa de a te depăşi?

Vrei să lucrezi cu o echipă de profesionişti care îşi dedică energia şi pregătirea profesională pentru dezvoltarea regiunii?

Te aşteptăm să ni te alături într-o instituţie respectabilă pentru o carieră de actualitate!

24.08.2017 – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Agent de dezvoltare (Ofiter monitorizare) in cadrul Directiei Organism Intermediar POR, Departament Monitorizare si Verificare Proiecte POR, Compartiment Verificare Tehnica si Monitorizare Proiecte POR, pe durata nedeterminata. Concursul va avea loc in data de 29 septembrie 2017, ora 10.00, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, Aleea Teatrului nr.1, Craiova.

Detalii in fisierele atasate

Bibliografie-si-conditii-de-participare-_-concurs-final.docx (204 downloads) (format docx – Microsoft Word)
Bibliografie-si-conditii-de-participare-_-concurs-final.pdf (107 downloads) (format pdf – Adobe Reader)

16.06.2017 – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia organizeaza concurs in data de 14 iulie 2017, ora 10.00, pentru ocuparea unui post de 1 post de Expert achizitii publice in cadrul Biroului Achizitii Publice, Departament Control Financiar Preventiv si Achizitii Publice, Directia Economica, pe durata nedeterminata, 1 post de Agent de Dezvoltare in cadrul Directiei Juridice si Resurse Umane / Departamentul Resurse Umane, Parteneriate si Marketing Regional / Compartimentul Parteneriate si Marketing Regional, pe durata nedeterminata si 1 post de Agent de dezvoltare (Ofiter contractare) in cadrul Directiei Organism Intermediar POR, Departamentul Evaluare, Selectie, Contractare si Asistenta Tehnica POR, Compartimentul Contractare POR, pe durata nedeterminata.

Bibliografie-si-conditii-de-participare-_-concurs-final.docx (290 downloads)

Bibliografie-si-conditii-de-participare-_-concurs-final.pdf (182 downloads)

26.04.2017 – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Agent de Dezvoltare in cadrul Directiei Juridice si Resurse Umane / Departamentul Resurse Umane, Parteneriate si Marketing Regional / Compartimentul Parteneriate si Marketing Regional, pe durata nedeterminata.

Concursul va avea loc in data de 26 mai 2017, ora 10.00, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, Aleea Teatrului nr.1, Craiova.

Bibliografie-si-conditii-de-participare-26.05.2017.docx (271 downloads)
(format docx – Microsoft Word)

Bibliografie-si-conditii-de-participare-26.05.2017.pdf (182 downloads)
(format pdf – Adobe Reader)

14.04.2017 – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia organizeaza concurs pentru ocuparea a 3 posturi:
Un post de Expert achizitii publice in cadrul Biroului Achizitii Publice, Departament Control Financiar Preventiv si Achizitii Publice, Directia Economica, pe durata nedeterminata;
Un post de Auditor intern in cadrul Departamentului Audit Intern, pe durata nedeterminata;
Un post de Administrator retea calculatoare, in cadrul Compartimentului IT, Departament Juridic, IT si Administrativ, Directia Juridica si Resurse Umane, pe durata nedeterminata.

Concursul va avea loc in data de 18 mai 2017, ora 10.00, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, Aleea Teatrului nr.1, Craiova. Detalii in fisierul atasat
Bibliografie-si-conditii-de-participare-18-mai-2017.pdf (253 downloads)
(format pdf – Adobe Reader)
Bibliografie-si-conditii-de-participare-18-mai-2017.docx (140 downloads)
(format docx – Microsoft Word)

21.02.2017 – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia organizeaza concurs pentru ocuparea a 4 posturi:
Un post de agent de dezvoltare (Ofiter contractare) in cadrul Compartimentului Contractare POR, Departament Evaluare, Selectie si Contractare POR, Organismul Intermediar POR, pe durata nedeterminata;
Un post de economist in cadrul Compartimentului Financiar Contabilitate, Buget, Directia Economica, pe durata nedeterminata;
Un post de auditor intern in cadrul Compartimentului Audit Intern, pe durata nedeterminata;
Un post de Administrator retea calculatoare, in cadrul Compartimentului IT si Administrativ, Directia Juridica si Resurse Umane, pe durata nedeterminata.

Concursul va avea loc in data de 23 martie 2017, ora 10.00, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, Aleea Teatrului nr.1, Craiova.

Detalii in fisierul atasat
Bibliografie-si-conditii-de-participare-23-Martie-2017.pdf (672 downloads) (format pdf – Adobe Reader)
Bibliografie-si-conditii-de-participare-23-Martie-2017.docx (298 downloads) (format docx – Microsoft Word)